OVER ESTHER

Over Esther

Met wie
krijg je te maken?

Ik ben zo iemand die om 3 uur ‘s nachts vurig op een feestje neuroseksisme staat uit te leggen, én daarbij mensen aan haar lippen heeft hangen. Je zou kunnen zeggen dat ik gepassioneerd ben over lijf, liefde, seks en gender.

Mensen vind ik fascinerend. Vol vertrouwen zie ik hoe we, naast elkaar, steeds dichter naar onze oorspronkelijke eenheid groeien. Iedereen speelt daarin een rol, mijn two cents gaan over eigenaarschap. Het claimen van onze aangeboren macht en het liefdevol dragen van de verantwoordelijkheid die daarmee hand in hand gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ik vind het belangrijk dat mijn werk vanuit mijn hoofd, mijn hart én mijn lijf komt.

Wat je van mij krijgt daar ben ik in geschoold en dat heb ik doorleefd.

Ik ben pedagoog en heb ruime werkervaring in het ontwikkelen van trainingsmateriaal en het begeleiden van mensen. Als begeleider en manager in de zorg was eigenaarschap een van de belangrijkste lessen die ik leerde. Rondom vruchtbaarheid en seksualiteit heb ik mooie en moeilijke dingen ervaren die me gevormd en geïnspireerd hebben. In de afgelopen 15 jaar heb ik me onderlegd in onder andere neuropsychologie, de tao, tantra, genderdynamiek en machtsdynamiek.
Na bijna drie jaar wonen en werken in Guatemala, zette ik medio 2014 weer voet op Nederlandse bodem. In 2015 begon ik met de bouw van mijn yurt, de belangrijkste stap richting een simpeler en duurzamer leven. Met het realiseren van de bouw in 2016 kwam er ruimte voor Wild & Soeverein, mijn hartekind.
Schuiven naar boven